Onze Almense Avondvierdaagse is geschikt voor jong en oud en van kinderwagen tot rollator. Kortom: iedereen die van wandelen en gezelligheid houdt, kan meedoen! Het is een echt gezellig dorps familie-uitje. We lopen met zijn allen door en om ons prachtige Almen. Zeker in deze tijd van het jaar waarin alles weer gaat bloeien en groeien, kunnen we extra genieten van al het moois dat Almen te bieden heeft. Misschien komt u wel op paden en wegen waar u nog nooit geweest bent.

De vierdaagse wordt georganiseerd van maandag 15 april tot en met donderdag 18 april. Start en finish is iedere avond bij het voetbalveld (Binnenweg 40). De laatste avond, 18 april, is er een feestelijke intocht onder begeleiding van Muziekvereniging Juliana vanaf het schoolplein, naast de kerk, via ‘Allee Rosé’ (Dorpsstraat) terug naar het voetbalveld.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Wendy Ruiterkamp (0575) 43 36 85, maar ook per mail 4daagsealmen@gmail.com kunt u uw vragen kwijt.

Als u zich direct wilt opgeven, kunt u het inschrijfformulier invullen en in een dichte enveloppe samen met het inschrijfgeld inleveren. Inschrijven kan tot en met maandag 8 april (deelnemers die zich inschrijven na 8 april mogen wel meelopen, maar krijgen, in verband met het bestellen van de medailles, een medaille zonder jaartal en aantal keer meelopen uitgereikt).

Scroll naar boven