Gym 55+

Wie zo lang mogelijk fit wil blijven, kan het beste zo veel mogelijk blijven bewegen. Dat kan door juist vaker de fiets te pakken in plaats van de auto of bus, door vaker de trap te nemen in plaats van de lift. Ook kunt u lid worden van OVERA en deelnemen aan Bewegen Voor ouderen/Gym 40+.

Iedereen die regelmatig aan lichaamsbeweging doet, voelt zich niet alleen fitter, maar houdt de conditie op peil of verbetert die. En een goede lichamelijke conditie zorgt ervoor dat u minder vatbaar bent voor verkoudheden en andere ongemakken. Uw spieren en gewrichten blijven soepel en uw botten langer sterk.
 

U hoeft geen uitgesproken sportfiguur of fervent trimmer te zijn om aan Bewegen Voor 40+ mee te doen. De lessen worden zo samengesteld, dat iedereen in zijn of haar eigen tempo kan deelnemen.
 

Gymnastiek voor mannen en vrouwen die de 40 zijn gepasseerd, nog wel willen bewegen, maar niet zo fanatiek meer. De “jongere” oudere zal zich nog lekker kunnen uitleven terwijl de “oudere” oudere zich wat zal beheersen in zijn of haar bewegingen. Dus ieder kan op zijn eigen niveau meedoen.
 

Hier worden nog wel eens toestellen gebruikt, maar er worden geen salto’s over de kast gemaakt of buikdraaien aan de rekstok. Ook vormen van bewegen op muziek komen aan bod.
 

Voor de lestijden kijk op lesrooster.

Scroll naar boven