Spinning

Spinning is een uitdagend indoorfietsprogramma. Het is geschikt voor iedereen die wil afslanken en de conditie wil verbeteren. Als je traint op je hartslag, weet je precies of je op de juiste intensiteit aan het trainen bent. Jouw hartslag vertelt je of je jezelf meer moet pushen of juist wat moet afremmen.

Snel resultaat is mogelijk dankzij de hoge mate van vetverbranding. De les zit boordevol energieke, afwisselende muziek die je uitdaagt om het maximale uit jezelf te halen. Je geniet van de muziek en werkt ondertussen keihard aan een gezonder en fitter lichaam. Daag jezelf uit met klimmen, sprintjes vlakkeweg-fietsen. Er zijn technieken voor het klimmen en vlakkeweg-fietsen.

Doordat je zelf je weerstand kiest, is deze les geschikt voor beginners en gevorderden. We wisselen conditie- kracht- en weerstandstrainingen af. Zo blijf je jezelf uitdagen om steeds beter te worden.

Spinning is ook een ideaal alternatief voor wielrenners en mountainbikers.

Tijden (zie ook het lesrooster): 

Donderdag van 20.30 – 21.30 uur onder leiding van Maaike Zetteler

Zondag van 09.30 – 10.30 uur onder leiding van Hans Hulzebosch

Wilt u eens kijken of dit iets voor u is? Kom kijken en meedoen; de eerst twee keer zijn gratis. Daarna beslist u of u blijft.

Wat u aan outfit nodig heeft, zijn stevige sportschoenen. Als u vaak gaat spinnen, zijn schoenen met clips en een fietsbroek met zeemleer handig.

Scroll naar boven